Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere50s Skirted Mac Bælte 6 Iconic Vtg Navy Coat Spot Trench Topshop Smudge 38 10

OK

Norden samarbejder om at godkende pesticider

Jul. 2017 | Af JAKOB TILMA, kommunikationschef, Dansk Planteværn

Women's Blue Cut Boot Me Low Miss Chloe Medium 27 Jeans fq5ZFxw
Tegning: Julius for Dansk Planteværn
I Dansk Planteværn mener vi, at der foregår et godt og positivt samarbejde imellem myndighederne og industrien, hvor der er god dialog omkring de praktiske konsekvenser af politiske tiltag. Men det er nu engang politikerne, der beslutter strategien, og derfor arbejder vi intenst på at sikre, at landbrugets behov og konsekvenserne af eventuelle nye regler ikke får uønskede konsekvenser for landbruget i Danmark. Direktør Helle Græsted Bennedsen. Foto: Dansk Planteværn
Topshop 10 Spot Mac Smudge 50s Trench Coat Vtg Navy 38 Bælte Skirted 6 Iconic

Når et nyt planteværnsmiddel på det danske marked skal godkendes, så foregår en stor del af arbejdet i Nordzonen, der er de nordiske lande og Baltikums samarbejde, der evaluerer og godkender ansøgninger.

Regulatorisk hører Danmark til Nordzonen, hvilket indbefatter de nordiske og baltiske lande. Overordnet set er EU opdelt i tre zonesamarbejder; Syd, Central og Nord, og i hver zone evaluerer og godkender man ansøgninger fra planteværnsproducenterne, når der er ønske om at nye midler skal gøre gavn hos de europæiske landmænd.

Den geografiske inddeling er foretaget, fordi der kan være store forskelle i behovet for at benytte forskellige planteværn i forskellige regioner i EU, ligesom der også er forskel på, hvilke problemer, planteværnsmidlerne skal medvirke til at eliminere, og hvilken risikovurdering der er nødvendig for at tage hensyn til lokale arter af eksempelvis fugle og pattedyr. Når det gælder midler til væksthuse og midler til anden anvendelse indendørs og til bejdsemidler og efterafgrøder er hele EU indrettet som én zone.

I september 2017 skal Nordzonen mødes i Danmark for at se på, hvordan Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen og Sverige kan skabe fælles fodslag i forbindelse med de fremtidige regler, der skal gælde i forbindelse med godkendelsen af planteværnsmidler i de respektive lande. Island og Norge er også med i samarbejdet, men her er man ikke bundet af Nordzonens beslutninger, da landene ikke er en del af EU.

[...]

DKK 8,60
Vinter Uld Pels Varm Kvinders Aftagelig Størrelser Over Frakke x4qHwwOpY
 • Rundholz A Stretch line Uk10 Asymmetrisk 12 Linen S Blue Jacket P6PAZq
 • Blanknyc Sz Velvet 27 Mid Black Skinny Nwot Jeans Rise Oqdvd
 • West i15 Vælg Gramercy Skinny 49008499 Womens Sz Ankel farve Nine Apparel COdIwqO
 • Tip os, hvis du har en god historie

  Klik her
  Klik her
  Spot 6 Vtg Trench Coat Smudge Bælte Iconic 50s Topshop 10 Mac 38 Skirted Navy

  Bovi - til fremtidens mælkeproducent

  Jan. 2019 Ved du, om dine dyr får vand nok?
  Jan. 2019 Kalvedødeligheden falder mest hos økologerne
  Linne Teori Xsmall Emery Wide Navy Front 2 Flat Blue Leg Xsm Bukser Xs Bukser EnqfnR
  Jan. 2019 Viking stopper for salg af usorteret jerseysæd

  Se flere artikler

  Hyo - til fremtidens svineproducent

  Dec. 2018 Seriøs interesse for sanering
  Bælte 6 Smudge Coat 50s Navy Mac Skirted 10 Spot 38 Trench Vtg Topshop Iconic 4wEAnIqI7 Bælte 6 Smudge Coat 50s Navy Mac Skirted 10 Spot 38 Trench Vtg Topshop Iconic 4wEAnIqI7 Bælte 6 Smudge Coat 50s Navy Mac Skirted 10 Spot 38 Trench Vtg Topshop Iconic 4wEAnIqI7 Bælte 6 Smudge Coat 50s Navy Mac Skirted 10 Spot 38 Trench Vtg Topshop Iconic 4wEAnIqI7 Bælte 6 Smudge Coat 50s Navy Mac Skirted 10 Spot 38 Trench Vtg Topshop Iconic 4wEAnIqI7
  Dec. 2018 Gratis rådgivning online
  Dec. 2018 Elektroniske slagtesvin

  Se flere artikler

  Læs Agro på

  Desktop

  Tablet & Smartphone

  Nyhedsbrev

  Print og iPaper

  Størrelse 44 Eu Dressy Gabbana Dolce Sweats twqgSnI
  Xl af Nwt waisted Anthropologie Cartonnier Paperbag Sz Lorena Bukser nw7PqwR18

  Få nyhederne først

  Få besked om konkurrencer, artikler og kommende arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne først - ganske gratis - 2 gange månedligt.