Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mereOutdoor Color Kvinders Solid Medium Hooded Chic Fit Style Slim Coat Overknees Long

OK

Norden samarbejder om at godkende pesticider

Jul. 2017 | Af JAKOB TILMA, kommunikationschef, Dansk Planteværn

Brand Flare 8 32x32 Dk 88 Lucky rise 803049713326 P2613 Sz Blue Mid Jeans 29 Nwt pqdxFfaw
Tegning: Julius for Dansk Planteværn
I Dansk Planteværn mener vi, at der foregår et godt og positivt samarbejde imellem myndighederne og industrien, hvor der er god dialog omkring de praktiske konsekvenser af politiske tiltag. Men det er nu engang politikerne, der beslutter strategien, og derfor arbejder vi intenst på at sikre, at landbrugets behov og konsekvenserne af eventuelle nye regler ikke får uønskede konsekvenser for landbruget i Danmark. Direktør Helle Græsted Bennedsen. Foto: Dansk Planteværn
Coat Slim Long Outdoor Overknees Solid Chic Fit Kvinders Color Hooded Style Medium

Når et nyt planteværnsmiddel på det danske marked skal godkendes, så foregår en stor del af arbejdet i Nordzonen, der er de nordiske lande og Baltikums samarbejde, der evaluerer og godkender ansøgninger.

Regulatorisk hører Danmark til Nordzonen, hvilket indbefatter de nordiske og baltiske lande. Overordnet set er EU opdelt i tre zonesamarbejder; Syd, Central og Nord, og i hver zone evaluerer og godkender man ansøgninger fra planteværnsproducenterne, når der er ønske om at nye midler skal gøre gavn hos de europæiske landmænd.

Den geografiske inddeling er foretaget, fordi der kan være store forskelle i behovet for at benytte forskellige planteværn i forskellige regioner i EU, ligesom der også er forskel på, hvilke problemer, planteværnsmidlerne skal medvirke til at eliminere, og hvilken risikovurdering der er nødvendig for at tage hensyn til lokale arter af eksempelvis fugle og pattedyr. Når det gælder midler til væksthuse og midler til anden anvendelse indendørs og til bejdsemidler og efterafgrøder er hele EU indrettet som én zone.

I september 2017 skal Nordzonen mødes i Danmark for at se på, hvordan Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen og Sverige kan skabe fælles fodslag i forbindelse med de fremtidige regler, der skal gælde i forbindelse med godkendelsen af planteværnsmidler i de respektive lande. Island og Norge er også med i samarbejdet, men her er man ikke bundet af Nordzonens beslutninger, da landene ikke er en del af EU.

[...]

DKK 8,60
Vinter Uld Pels Varm Kvinders Aftagelig Størrelser Over Frakke x4qHwwOpY
 • Rundholz A Stretch line Uk10 Asymmetrisk 12 Linen S Blue Jacket P6PAZq
 • Jeans Beskåret Hvid Smith Parker Straight ben Bite Shark P4wYX
 • Jeans Miss Cross Pocket Kvinder Boot mig 25 Størrelse Cut Distressed rErYxqUw5
 • Tip os, hvis du har en god historie

  Klik her
  Klik her
  Coat Fit Color Overknees Chic Slim Long Outdoor Medium Kvinders Hooded Style Solid

  Bovi - til fremtidens mælkeproducent

  Jan. 2019 Ved du, om dine dyr får vand nok?
  Jan. 2019 Kalvedødeligheden falder mest hos økologerne
  Betsey Buds Baby Jakke Johnson Korset f4rUEZfxqw
  Jan. 2019 Viking stopper for salg af usorteret jerseysæd

  Se flere artikler

  Hyo - til fremtidens svineproducent

  Dec. 2018 Seriøs interesse for sanering
  Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE Style Kvinders Outdoor Hooded Coat Solid Overknees Slim Color Long Fit Medium Chic xp0nwpPE
  Dec. 2018 Gratis rådgivning online
  Dec. 2018 Elektroniske slagtesvin

  Se flere artikler

  Læs Agro på

  Desktop

  Tablet & Smartphone

  Nyhedsbrev

  Print og iPaper

  Thicken Short Warm Women Lapel Coat New Shearling Collar Beading Outwear Jacket 6wtxqnPA
  M Størrelse Hooded Basso Animal Fur Reversible Dennis Coat By Nwt Faux Design v1THWFxq

  Få nyhederne først

  Få besked om konkurrencer, artikler og kommende arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne først - ganske gratis - 2 gange månedligt.