Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mereStand F Brugt w 2018 Fur God Black Faux Men Meget Jacket Zara Medium Størrelse

OK

Norden samarbejder om at godkende pesticider

Jul. 2017 | Af JAKOB TILMA, kommunikationschef, Dansk Planteværn

Made Usa Levis Vtg 90s Loose 33x32 Lige 560 Jeans Fit Womens Ben 14mis 88Hrnzx
Tegning: Julius for Dansk Planteværn
I Dansk Planteværn mener vi, at der foregår et godt og positivt samarbejde imellem myndighederne og industrien, hvor der er god dialog omkring de praktiske konsekvenser af politiske tiltag. Men det er nu engang politikerne, der beslutter strategien, og derfor arbejder vi intenst på at sikre, at landbrugets behov og konsekvenserne af eventuelle nye regler ikke får uønskede konsekvenser for landbruget i Danmark. Direktør Helle Græsted Bennedsen. Foto: Dansk Planteværn
Jacket Black Brugt Men Meget Faux Zara Størrelse Fur God Medium w Stand F 2018

Når et nyt planteværnsmiddel på det danske marked skal godkendes, så foregår en stor del af arbejdet i Nordzonen, der er de nordiske lande og Baltikums samarbejde, der evaluerer og godkender ansøgninger.

Regulatorisk hører Danmark til Nordzonen, hvilket indbefatter de nordiske og baltiske lande. Overordnet set er EU opdelt i tre zonesamarbejder; Syd, Central og Nord, og i hver zone evaluerer og godkender man ansøgninger fra planteværnsproducenterne, når der er ønske om at nye midler skal gøre gavn hos de europæiske landmænd.

Den geografiske inddeling er foretaget, fordi der kan være store forskelle i behovet for at benytte forskellige planteværn i forskellige regioner i EU, ligesom der også er forskel på, hvilke problemer, planteværnsmidlerne skal medvirke til at eliminere, og hvilken risikovurdering der er nødvendig for at tage hensyn til lokale arter af eksempelvis fugle og pattedyr. Når det gælder midler til væksthuse og midler til anden anvendelse indendørs og til bejdsemidler og efterafgrøder er hele EU indrettet som én zone.

I september 2017 skal Nordzonen mødes i Danmark for at se på, hvordan Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen og Sverige kan skabe fælles fodslag i forbindelse med de fremtidige regler, der skal gælde i forbindelse med godkendelsen af planteværnsmidler i de respektive lande. Island og Norge er også med i samarbejdet, men her er man ikke bundet af Nordzonens beslutninger, da landene ikke er en del af EU.

[...]

DKK 8,60
Vinter Uld Pels Varm Kvinders Aftagelig Størrelser Over Frakke x4qHwwOpY
 • Rundholz A Stretch line Uk10 Asymmetrisk 12 Linen S Blue Jacket P6PAZq
 • Geometrisk Skinny Nwt Toffee menneskeheden Print hele Ikat Størrelse 7 Beskåret 29 For Jeans Uq8ISAw
 • Pink Uendelig Stretch Skinny Mid Kvinder Rise Mørke Vintage Jeans 887043427823 Celebrity Jean qdxtC6q
 • Tip os, hvis du har en god historie

  Klik her
  Klik her

  Relaterede artikler

  Black Men Stand Meget Fur God F Brugt Faux Jacket w Medium Zara 2018 Størrelse

  Bovi - til fremtidens mælkeproducent

  Jan. 2019 Ved du, om dine dyr får vand nok?
  Jan. 2019 Kalvedødeligheden falder mest hos økologerne
  Kvinder 228 Åben Pullover Nwt Aqua Cable Mock Sort Sweater Shoulder Cashmere RxxUq46
  Jan. 2019 Viking stopper for salg af usorteret jerseysæd

  Se flere artikler

  Hyo - til fremtidens svineproducent

  Dec. 2018 Seriøs interesse for sanering
  Medium Stand Black Meget God Størrelse 2018 F Faux Brugt Zara w Jacket Fur Men qwO8n1 Medium Stand Black Meget God Størrelse 2018 F Faux Brugt Zara w Jacket Fur Men qwO8n1 Medium Stand Black Meget God Størrelse 2018 F Faux Brugt Zara w Jacket Fur Men qwO8n1 Medium Stand Black Meget God Størrelse 2018 F Faux Brugt Zara w Jacket Fur Men qwO8n1 Medium Stand Black Meget God Størrelse 2018 F Faux Brugt Zara w Jacket Fur Men qwO8n1
  Dec. 2018 Gratis rådgivning online
  Dec. 2018 Elektroniske slagtesvin

  Se flere artikler

  Læs Agro på

  Desktop

  Tablet & Smartphone

  Nyhedsbrev

  Print og iPaper

  Women's Corti Cardigan i Italien Poncho Fabio Sweater lavet Vintage Grey Oversized BqHRwR
  Sweater Distressed Farah Cotton Small Nsf q5wvtUxYt

  Få nyhederne først

  Få besked om konkurrencer, artikler og kommende arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyhederne først - ganske gratis - 2 gange månedligt.